Meistä

Pikkulinna tarjoaa erikoislääkäreiden palvelua tunnelmallisessa ympäristössä.

Palveluihimme kuuluvat sekä raskausajan käynnit että kattavat gynekologiset tutkimukset.

Keskusteluun varaamme aina reilusti aikaa.

Kiireetön kohtaaminen on meillä sydämen asia.

Päivi Kivelä

Erikoislääkäri, synnytykset ja naistentaudit

Olen vaasalaissyntyinen gynekologi. Olen asunut myös Norjassa kolme vuotta, josta minulle jäi rakkaita yhteistyökuvioita loppuelämäksi. Zansibarille synnytyssairaalaan olen luonut kehitysyhteistyökuviota Bergenin yliopistosairaalan kautta, joka oli työpaikkani 2007.Olen työskennelyt sairaalamaailmassa paljon synnytyssalissa,mutta nyt olen keskittynyt vastaanottotoimintaan. Raskauskontrollit ovat arkipäivää sekä gynekologiset kysymyksenasettelut ehkäisyn , PMS:n , vaihdevuosioireiden tai vaikkapa pidätyskykyongelmien ympärillä. Yhdyntäongelmia kipujen tai haluttomuuden ympärillä mietimme, tutkimme ja hoidamme myös kovin usein. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni. Päivi

Mari Sälevaara

Erikoislääkäri, Lt.

Olen 57v naistentautien erikoislääkäri. Olen työskennellyt pitkään lapsettomuushoitojen parissa, mutta pitänyt siinä ohessa koko ajan yleisgynekologian vastaanottoa. Väittelin v 2019 lääketieteen tohtoriksi. Aiheena oli perheitten seurantatutkimus onnistuneen lahjasukusoluhoidon jälkeen. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset potilaat. Voimme keskustella vaihdevuosioireista, PMS oireista, kuukautishäiriöistä, virtsankarkailusta tai ehkäisystä. Teen pieniä toimenpiteitä kuten kierukan asetuksia ja poistoja sekä otan kohdun limakalvonäytteitä tarvittaessa. Kohtuontelon tarkistus ja munatorvien tutkimus keittosuolaliuoksella onnistuvat myös. Voit varata ajan alkuraskauden ultraäänitutkimukseen ja raskauden seurantaan missä tahansa raskauden vaiheessa. Haluan kohdata asiakkaan kiireettömästi, jotta ehdimme keskustella kaikista mielen päällä olevista asioista, joissa voisin olla avuksi. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle.

Maria Tuominen

Erikoislääkäri

Hoidan mielelläni kaiken ikäisiä gynekologisia potilaita. Teen mielelläni myös alkuraskauden varhaisultraääniä, synnytyksen jälkitarkastuksia ja esimerkiksi hedelmällisyyskatsauksia ja lapsettomuuden alkututkimuksia.